Elektryczny piec do wypiekania pizzy.
Podstawowe informacje techniczne:
– panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej.
– drzwi przeszklone, panoramiczne.
– komora pieczenia wykonana ze stali nierdzewnej
– system odzysku ciepła zintegrowany z komorą pieczenia
– oświetlenie: 12 V żarówki halogenowe
– spód komory wyłożony kordierytem
– odpowiednio zabezpieczone grzałki pod i nad kamienna powierzchnią pieczenia
– osobne panele sterowania
Dostępne modele:
Piece Donatello można zamawiać w wersji 1 lub 2 komorowej w wariantach sterowania D lub CD opisanych poniżej.
D: cyfrowe sterownie piecem z możliwością ustawienia temperatury i mocy obu elementów grzejnych (od 0 do 100%). Możliwość zaprogramowania informacyjnych sygnałów dźwiękowych oraz innych funkcji.
CD: sterowanie piecem za pomocą tradycyjnego panelu elektronicznego. Możliwość ustawienia temperatury i mocy obu elementów grzejnych: „off” wyłączone, „min” lub „max”. Możliwość zaprogramowania informacyjnych sygnałów dźwiękowych oraz innych funkcji.
Wszystkie modele mogą zostać wyposażone w podstawy na kółkach lub nóżkach oraz okapy z wyciągiem elektrycznym (5 prędkości) lub bez.
W załączeniu katalog modeli we wszystkich, dostępnych wariantach.